fbpx

Работа в складове и фабрики

Работа в складове и фабрики

IBC партнира с едни от най-големите компании – лидери на пазара, осигуряващи работна ръка в следните сектори във Великобритания: логистика, транспорт, онлайн търговия, производство, месопреработка и обработка и пакетиране на храни. Мисия на компанията е създаването на най-надеждната работна сила в страната и превръщането й в лидер в създаването на нови възможности и работни места за търсещите постоянна или сезонна работа във Великобритания.


Партньорите ни са компании в Обединеното кралство, които са лицензирани от  ключови организации, контролиращи наемането на работна ръка: The Recruitment and Employment Confederation (REC), Gangmasters and Labour Abuse Authority (GLAA), The Employment Related Services Association, The Institute of Employability Professionals and the Association of Labour Providers (ALP).


Фабриките са за хранителни стоки и местни продукти. Работата е на поточна линия, включва обработка, подреждане и пакетаж на стоки.
Логистичните складове са към популярни вериги магазини и световноизвестни компании. Работата включва етикиране, подреждане и подготовка на стоките за предлагане в търговската мрежа.

Над 15 000 участници

Повече от 20 години

Програми в 8 държави