Регистрация 2019

 

Моля, регистрирайте се и изберете презентацията, която искате да посетите. Ако няма обявена презентация, следете сайта ни за следващи срещи.

 

ВАЖНО: Възможна е само една регистрация за текущата година. За да си запазите място за презентация, моля да се регистрирате и след това да изберете дата от обявените. Може да запазите място само за една презентация. Ако сте запазили такова и желаете да го промените за друга, ви молим да се свържете с Централен офис – София.

 

Информация за предстоящи презентации не се предоставя по телефона.

 

Актуални новини ще бъдат добавяни и на Фейсбук страницата на програмата: www.facebook.com/brigadauk

 

МОЛЯ, ПОПЪЛНЕТЕ НА АНГЛИЙСКИ

Полетата, отбелязани със знак * са задължителни

Лична информация / Personal InformationМоля, попълнете на латиница по паспорт/лична карта!

Моля, попълнете на латиница по паспорт/лична карта!

Моля, попълнете на латиница по паспорт/лична карта!

DD/MM/YYYY


Мъж / Male Жена / Female

Информация за контакт / Contact Information


 / 

 / Допълнителна информация / Additional Information


Не/No Да/Yes

Не/No Да/Yes

Не/No Да/Yes


Не/No Да/Yes

A B C D BE CE DE Ттб Ттм Ткт M

Трактор (Tractor) Мотокар (Forklift) Камион с ремарке (Lorry) Минибус (Minibus) Пръскачка (Sprayer) Диплома/квалификация в селското стопанство/градинарството (Agricultural/horticultural training)

DD/MM/YYYY

Селско стопанство, ферми / Agriculture Логистика, складове / Logistics Обработка и пакетиране на храни / Food processing Обработка и пакетиране на месо / Meat processing Транжор / Butcher Професионален шофьор / Driver
Mожете да изберете повече от едно

Заявка за презентация

ВАЖНО: Възможна е само една регистрация за сезона. Не се регистрирайте, ако няма да можете да посетите съответната презентация. Няма да можете да се регистрирате отново, ако пропуснете презентацията, за която сте се регистрирали. ДО СЪБЕСЕДВАНЕ НЯМА ДА БЪДАТ ДОПУСКАНИ НЕРЕГИСТРИРАНИ УЧАСТНИЦИ.

Ако в момента няма зададена дата за презентация, моля попълнете регистрацията докрай, изпратете я и се свържете с наш офис за допълнителна информация.

Общи условия

Защо са ни необходими Вашите лични данни и как ще ги обработваме?

Ай Би Си Студентски Обмен ООД е администратор на Вашите лични данни и ги обработва съгласно Общия регламент за защита на личните данни (GDPR). Събирането на Вашите лични данни е необходимо във връзка с кандидатурата Ви за участие в наши програми. Тук можете да прочетете подробна информация за нашата Политика за поверителност.


Потвърждавам, че съм се запознал/а подробно, разбирам и се съгласявам с Политиката за поверителност на IBC.
Моля въведете цифровия код по-долу*
Смени цифрите