fbpx

Поканени участници с начални дати през АВГУСТ

Поканени участници с начални дати през АВГУСТ

 

Поканени (връщащи се) участници са всички, които са работили във ферма през сезон 2013, вече са получили покана или очакват такава.

Проверете дали вече имате покана и началната й дата ТУК

Ако все още не се намирате при търсене, моля, проверявайте редовно ТУК, но не се явявайте на срещите, посочени по-долу, преди да излезе името ви при търсене.

 

Ако вашата покана е с начална дата през май, може да подадете своите документи на една от срещите за поканени участници извън офис на IBC, както следва:

 

1. На една от срещите за поканени участници извън офис на IBC, както следва:

 

ПЛОВДИВ:

Дата: 15 декември 2013

Място: Аграрен университет ректорат – ректорат

Адрес: бул. ‘’Менделеев’’ 12

Зала: АУЛА

от 10:00 до 12:00

 

2. Кандидатсване от дистанция  

Молим тези от вас, които предпочетат този вариант, да се свържат предварително с нас. Ние ще им изпратим на имейл нужните формуляри с инструкции за попълването им, след което ще трябва да ни ги върнете попълнени и подписани по пощата или чрез куриер заедно с всички останали документи, описани ТУК

 

3. Подаване на документи в офис на IBC – най-късно до 15 МАРТ 2014 (САМО ако пропуснете срещите извън офис):

СОФИЯ, бул. “Васил Левски 60”, офис 1 – всеки ВТОРНИК и СРЯДА от 10:00 до 12:00.

ВАРНА, бул. “Цар Освободител” 21 – всеки ВТОРНИК и СРЯДА от 10:00 до 12:00.

 

Документите, които трябва да предоставите на някоя от срещите или по куриер при кандидатстване от дистанция, може да откриете ТУК

Препоръчваме на всички участници, които вече са получили покана, да се явят на една от срещите, организирани в университетите, тъй като времето за обработка и събиране на документите ви на тези срещи е значително по-кратко отколкото, ако подавате документи в наш офис.

В офис на IBC могат да бъдат обработени документи на не повече от 5 човека на час и може да се наложи да изчакате докато дойде вашия ред.

 

ВАЖНО: Краен срок за подаване на документи – 15 МАРТ 2014. След тази дата поканите за месец май ще бъдат анулирани от ХОПС.

 

Информацията в този сайт се предоставя от името и за сметка на HOPS Labour Solutions, UK.

Над 15 000 участници

Повече от 20 години

Програми в 8 държави