fbpx

За нас

За нас

 

IBC е агенция за студентски и младежки пътувания с повече от 10 години опит в предлагането на програми за културен обмен.

 

Утвърден лидер в сферата на международните пътувания и официален представител на десетки организации от цял свят, IBC е съдействала на хиляди български студенти и млади професионалисти да участват в работни програми от типа Work&Travel и професионален стаж в държави като САЩ, Великобритания, Франция, Испания, Гърция, Южна Африка, Бразилия, Нова Зеландия и Австралия.

 

Мисия

Да създаде повече възможности за младите хора в България да пътуват, да се докоснат до нови култури, да усъвършенстват познанията си по чужд език, да усвоят работни практики от други държави, да срещнат нови приятели от цял свят и да натрупат незаменим практически опит, който да подпомогне по-нататъшното им кариерно развитие.

 

Едновременно с това, IBC се стреми към затвърждаване на лидерската си позиция в областта на културния обмен посредством:

Иновативност – креативност на идеите, които имат потенциала да подпомогнат цялостната ни дейност, от вътрешнофирмените процеси до постоянно усъвършенстване на крайния продукт;

Отговорност – за действията ни, които биха повлияли както на хората, които работят за нас, така и върху опита на участниците в програмите, които предлагаме;

Ангажираност – да предлагаме добър продукт и надеждна услуга, както и други инициативи, които биха подпомогнали различни каузи вътре и извън организацията;

Постоянство – в сремежа си да предлагаме по-добро и качествено преживяване на участниците в програмите ни;

Стремеж към качество – стремим се към създаването на добавена стойност за всяка предлагана услуга и дългосрочно партньорство с клиентите ни. Постигаме това чрез индивидуално отношение, като винаги се вслушваме в мнението на клиентите и се стремим да разбираме очакванията им.

 

Посланието ни към всички бъдещи и настоящи пътешественици е вдъхновено и взаимствано от Марк Твен:

“След двадесет години ще бъдеш по-разочарован от нещата, които не си направил, отколкото от тези, които си. Така че вдигни котвата. Отплавай далеч от безопасното пристанище. Хвани попътния вятър. Не се страхувай!

 

Изследвай, мечтай, откривай…”

 

Марк Твен

/американски хуморост и писател, 1835-1910/

 

 

 

 

Над 15 000 участници

Повече от 20 години

Програми в 8 държави